Hvalpe

Vi har ingen hvalpeplaner!


Danafrid Call Me Elvis
Danafrid Call Me Freyja
Danafrid Call Me Bjørn

Før du køber hvalp – læs her!

Er du interesseret i at høre mere om hvalpe hos os, så er du velkommen til at kontakte os.
Vi sælger ikke en hvalp over telefonen eller mail, I skal komme og besøge os.
En hvalp hos os koster 13.000 kr. + 1.000 kr. som et mønstringsdepositum, som betales tilbage når hunden mønstres efter dens 2 års fødselsdag (og før det fyldte 4 år) i Selskabet for Dansk Spids – specialklub under Dansk Kennel Klub.

Hvalpen er med DKK stambog, chipmærket, har fået sundhedstjek + 1. vaccination + diverse foder, guf osv. der medfølger.

Hvalpe/hunde købt hos os må ikke på et senere tidspunkt sælges/foræres videre til tredjemand uden vores kendskab.
Vi vil rigtig gerne vide hvor ‘vores’ hvalpe er!
Vi vil gerne vurdere først om vi vil tilbagekøbe hunden eller om den skal ud i nyt hjem.

Hvalpene bliver fordelt efter temperament/sind når de er cirka 7 uger gamle – det er naturligvis tilladt at komme med ønsker 🙂

Vi forbeholder os ret til at afvise hvalpeinteresserede.

Hvalpene (og vores voksne piger) bor midt i vores hjem, opvokser med dagligdagens lyde og forstyrrelser. Alt efter årstid og størrelse på kuldet vil de opleve forskellige ting ude i verden. De er chippet, sundhedsundersøgt og vaccineret inden afrejse. De er forsikret til de flytter herfra, vi tilbyder indeværende års medlemskab af specialklubben Selskabet for Dansk Spids og diverse tæpper, legetøj og foder med ved afrejse.


Vi vægter avlsarbejdet og rekonstruktionen af racen højt og vil meget gerne hjælpe hvalpekøbere videre hvis hvis man ønsker at deltage i dette arbejde.
Både hanner og tæver skal mønstres i Selskabet for Dansk Spids når de er ca. 2 år gamle. Bliver de godkendt til avl, ser vi gerne at de indgår i det kommende avlsarbejde for racen. Det vil for hannerne betyde at ejer skal stille hunden til rådighed via Avlsudvalget i specialklubben Selskabet for Dansk Spids og for tæverne at man deltager ved at lave minimum et kuld hvalpe.

Vi sælger kun hvalpe i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Racen er under rekonstruktion og ikke FCI godkendt. Derfor kan hvalpen ikke registreres i øvrige landes kennelklub under FCI.

Hvalpe 2021 – Danafrid Be My Sweet Luna og Danafrid Be My Super Karla