Hvalpe

Vi har ingen hvalpe-planer før 2024 🙂

Send gerne en mail hvis du er interesseret i at vide mere om vores hunde, planer og komme forbi til et uforpligtende besøg!


Danafrid Call Me Elvis
Danafrid Call Me Freyja
Danafrid Call Me Bjørn

Før du køber hvalp – læs her!

Er du interesseret i at høre mere om hvalpe hos os, så er du velkommen til at kontakte os.
Vi sælger ikke en hvalp over telefonen eller mail, I skal komme og besøge os.

Hvalpe/hunde købt hos os må ikke på et senere tidspunkt sælges/foræres videre til tredjemand uden vores kendskab!
Vi vil gerne vurdere først om vi vil tilbagekøbe hunden eller om den skal ud i nyt hjem.
Det har vi noteret i købsaftalen.

Hvalpene bliver fordelt efter temperament når de er cirka 7 uger gamle – det er naturligvis tilladt at komme med ønsker 🙂

Vi forbeholder os ret til at afvise hvalpeinteresserede – uden at give en begrundelse.

Hvalpene (og vores voksne piger) bor midt i vores hjem, opvokser med dagligdagens lyde og forstyrrelser. Alt efter årstid og størrelse på kuldet vil de opleve forskellige ting ude i verden. De er chippet, sundhedsundersøgt og vaccineret inden afrejse. De er forsikret til de flytter herfra, vi tilbyder indeværende års medlemskab af specialklubben Selskabet for Dansk Spids og diverse tæpper, legetøj og foder med ved afrejse.


Vi vægter avlsarbejdet og rekonstruktionen af racen højt og det vil sige, at vi som udgangspunkt kun sælger en hvalp hvis man ønsker at deltage i dette arbejde.
Både hanner og tæver skal mønstres i Selskabet for Dansk Spids når de er ca. 2 år gamle. Bliver de godkendt til avl, ser vi gerne at de indgår i det kommende avlsarbejde for racen. Det vil for hannerne betyde at ejer skal stille hunden til rådighed via Avlsudvalget i specialklubben Selskabet for Dansk Spids og for tæverne at man deltager ved at lave minimum et kuld hvalpe.

Vi sælger kun hvalpe i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Racen er under rekonstruktion og ikke FCI godkendt. Derfor kan hvalpen ikke registreres i øvrige landes kennelklub under FCI.

Hvalpe 2021 – Danafrid Be My Sweet Luna og Danafrid Be My Super Karla